Tarinamme

OHTANIEMEN PIDOT

Ohtaniemen tilalla on pitkä historia. Nykyinen omistaja Riitta Laitinen on ainakin seitsemännen polven edustaja tällä mäellä. Ohtaniemen tilan pääakennusta on laajennettu moneen otteeseen, vanhin osa on 1800-1900-luvun vaihteesta ja uusin osa 2000 vuoden alusta. Päärakennukseen mahtuu kesäaikana noin 70 asiakasta ja talvisin noin 40 henkilöä. Tilan pihapiirissä ovat vanha tupa, jossa on myös juhlatilaa. Loitumajärven rannassa on rantasauna terasseineen. 

Tilalla asuu Riitan lisäksi viisi kissaa, neljä lammasta, kaneja ja kanalauma kukkoineen. 

Juhlapalveluyrittäjäksi Riitalla on työhistoria vailla vertaa. Hän on kokannut kolmelle presidentille Mäntyniemessä ja Kultarannassa sekä toiminut 11 vuotta keittiömestarina Suomen suurlähetystöissä: Tallinnassa, Budapestissa ja Brysselissä. 

Vaikka Ohtaniemen pidot on yritys, Riitta haluaa että vierailla on tunne kylässä olosta. Asiakkaat ovat hänen kotonaan, nauttimassa erinomaisesta ruoasta ja upeasta miljööstä kaikilla aisteillaan. Tarjoilut perustuvat itse tekemiseen; perunat, porkkanat, kurkut ja yrtit ovat itse kasvatettuja. Hillot, mehut ja hyytelöt ovat kotitekoisia, tietenkin. 

Tervetuloa kylään! t. Riitta